Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης (vid)

Στην Α’ Ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί νοσηλεύεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης που πρόσφατα είδαμε να συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ “I am a celebrity get me out of there”.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας On time και της Σάσας Σταμάτη θέλουν τον Σταμάτη Γαρδέλη να είναι ένα αντιμέτωπος με γραφειοκρατικό κώλυμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ορατή η απειλή να χάσει το σπίτι του.

Η εφημερίδα On time και η Σάσα Σταμάτη κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία με τον αγαπημένο ηθοποιό ο οποίος επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε:

Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα».

«Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η Εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω».

Η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή πρωινό του Ant1 και τον Γιώργο Λιάγκα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης αναφέροντας:

«Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης. Δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι 4-5 ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Αλλά καλά είναι, μια χαρά είναι».

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.