Το “November” του Πάνου Μπίρμπα με τη συμμετοχή της Λόλας Γιαννοπούλου

Ο Birbas (Πάνος Μπίρμπας) κυκλοφορεί το single “November” από το επερχόμενο τρίτο solo album του, “Dandelion”, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου από την United We Fly.

Στο “November”, ο Πάνος Μπίρμπας μοιράζεται την ερμηνεία με τη Λόλα Γιαννοπούλου, ενώ τους στίχους έχει γράψει η Άννα Μερτζάνη, ακούγοντας τη μελωδία με μία κιθάρα. Το “November” είναι μια ονειρική και εξομολογητική ρομαντική μπαλάντα, που μας εισάγει σε μια φθινοπωρινή ατμόσφαιρα και διεγείρει νοσταλγικά τις αισθήσεις που φέρνει ο Νοέμβρης. Στιχουργικά αναμετριέται με το ζήτημα του έρωτα, αντιμετωπίζοντάς το σαν μια από τις πιο δύσκολες ιστορίες κάθε ανθρώπου, που τον ορίζει υπαρξιακά.

 

Ο Πάνος Μπίρμπας θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο στις 12 Δεκέμβρη στον μοναδικό χώρο του Gazarte Roof stage.

Ποιος είναι ο Πάνος Μπίρμπας

Ο Πάνος Μπίρμπας (aka Birbas) είναι τραγουδοποιός, μουσικός, ενορχηστρωτής και μουσικός παραγωγός. Η σόλο πορεία του ξεκινά με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album “Mournful” (2013) και του single “Lullaby” (2015). Το 2017 κυκλοφορεί από τη Violins Productions τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Finchley Road”, όπου πρωταγωνιστούν οι ασυμβίβαστες ενορχηστρώσεις, καθώς και η εσωτερικότητα και η λυρικότητα. Από το 2015, ο Πάνος είναι frontman των Dustbowl και μαζί έχουν εμφανιστεί ζωντανά ως opening act για τους Dream Syndicate, Mark Lanegan κ.ά.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.