«Το προξενιό της Ιουλίας» : Η Στάσα παίρνει το νόμο στα χέρια της (Sneak Preview & Trailer)

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο με ανατρεπτικές εξελίξεις και εξαιρετικές ερμηνείες παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες το βράδυ.  

Ο Γιωργίκης και η Χάδω είχαν μία ακόμη σφοδρή σύγκρουση, με αφορμή το προξενιό, ξυπνώντας σκοτεινές και πονεμένες αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ο Στράτος κατάφερε να αποφυλακιστεί λέγοντας ψέματα και έχοντας τη βοήθεια της οικογένειάς του, κάτι που έφερε την Στάσα στα όριά της.

Η σειρά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 14,8%, με τις γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών να φθάνουν το 16,7%.

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 22:40

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν την Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου, φαίνεται να μπορεί να λογικέψει την Στάσα. Η κατάσταση αυτή, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βουλιάζοντας στα αδιέξοδά της, βιώνει τους δικούς της εφιάλτες, την ίδια στιγμή που στο αρχοντικό Ραζίνη, ο Χρήστος ζητά μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαϊδη, αυτό που του υποσχέθηκαν: να έρθει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, η Κατερίνη με την Φιλιώ, συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστούν απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες. Και ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται, προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα, να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα και η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι, η Ιουλία, αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να την συνδέει με τον Γρηγόρη.

Δείτε απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.