«Το προξενιό της Ιουλίας» : Μια ξαφνική αδιαθεσία της Ιουλίας βάζει σε υποψίες τη Στάσα (Sneak Preview & Trailer)

Η ομολογία της Ιουλίας μπορεί να «κάψει» μια για πάντα τον Στράτο, καταδικάζοντάς τον για τον φόνο του πατέρα της και γι’ αυτό, Στασινόπουλος και Στάσα, κάνουν τα πάντα για να την πείσουν να δώσει άμεσα επίσημη κατάθεση. Απόψε Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 22:40.

Στο μεταξύ, ένα αναπάντεχο γεγονός όμως, θα στρέψει εκεί την προσοχή του Στασινόπουλου και θα δώσει την ευκαιρία στην Ιουλία να ξεγλιστρήσει, προκαλώντας την αντίδραση της μάνας της, που την κατηγορεί ότι δεν την νοιάζει αν θα τιμωρηθεί ο φονιάς του πατέρα της. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος, μετανιωμένος για το βίαιο ξέσπασμά του, ζητά συγγνώμη απ’ τον πατέρα του και του εξομολογείται τις σκέψεις που κάνει για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης κατακλύζεται από τύψεις, συγκρούεται με την Χάδω για το παρελθόν, όταν η απρόσμενη είδηση γι’ αυτό που συνέβη στην οικογένεια του Στασινόπουλου τον σπρώχνει να σπεύσει στο πλάι του κουμπάρου του και νονού του γιού του. Την ίδια ώρα, Στάσα και Ιουλία, πάνε στον Τύρναβο να προετοιμάσουν τα σαράντα του Νικόλα, όταν στο νεκροταφείο την Στάσα περιμένει μια απρόσμενη έκπληξη.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.