«Στα Καλά Καθούμενα», το εστιατόριο του chef patron Στέφανου Σαράτση, το οποίο έπειτα από μια αδιαμφισβήτητα πετυχημένη πορεία 28 ετών στη Θεσσαλονίκη ήρθε και στην Αθήνα και διανύει ήδη τον 2ο χρόνο απόλυτης επιτυχίας του και στην πρωτεύουσα. Είναι αδιαμφισβήτητα το εστιατόριο που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή στην αθηναϊκή κρεατοφαγική σκηνή.
Φιλοξενείται σε ένα επιβλητικό κτήριο, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην Ιερά Οδό 25-29, σε έναν χώρο 1.600 τ.μ.. Το «Στα Καλά Καθούμενα» είναι ένα γνήσιο Steak House, το οποίο έγινε μεμιάς talk of the town και ο απόλυτος γευστικός προορισμός για τους meat lovers, αφού προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα κρέατος premium κοπών.
Η ψυχή των δύο εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα είναι αδιαμφισβήτητα ο Head of Company Στέφανος Σαράτσης, ο οποίος οραματίστηκε και υλοποίησε τα «Στα Καλά Καθούμενα» έχοντας δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια σταθερούς συνεργάτες και συνάμα φίλους.





Στο «Στα Καλά Καθούμενα» θα γευτείτε εκλεκτές κοπές, limited edition wagyu A5 Ιαπωνίας, ένα κρέας με premium χαρακτήρα, αλλά και Wagyu Rib Eye Αυστραλίας, Bistecca Alla Fiorentina, Celanique Black Angus Αμερικής, Picanha Wagyu, Bavette από Black Angus Αμερικής με την “βασίλισσα” Tomahawk να κλέβει την παράσταση.



Όλα τα κρέατα συνοδεύονται από εξαιρετικά sides όπως: βελούδινο πουρέ με βούτυρο μαύρης τρούφας, τραγανά σπαράγγια σωτέ με σκορδοβούτυρο και flakes παρμεζάνας, καλαμπόκι με βούτυρο παρμεζάνας.

Φυσικά εκτός από τις εξαιρετικές κοπές υπάρχουν και τα πρώτα πιάτα. Εδώ κυριαρχεί η «πίτα της Ανδρονίκης», το μοναδικό beef Tartare από φιλέτο Black Angus Αμερικής, το Tataki από φιλέτο Wagyu Ιαπωνίας συνοδευόμενο από onion rings, καθώς και τα must ορεκτικά όπως τα μανιτάρια πλευρώτους σβησμένα σε παλαιωμένο κρασί και οι ευφάνταστες σαλάτες όπως το «παντζάρι τριλογία» και η burrata με ντοματίνι και πέστο βασιλικού.


Οι κοπές από τα πιο σπάνια είδη και κομμάτια, που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, σερβίρονται μπροστά στο τραπέζι από εξειδικευμένους ανθρώπους, που υπηρετούν την τέχνη της κοπής στον υπερθετικό βαθμό. Το service είναι εξαιρετικό, ενώ το προσωπικό είναι καλά «διαβασμένο», χαμογελαστό και πρόθυμο.

Με moto «Διαρκής εξέλιξη», ο Στέφανος Σαράτσης συνοψίζει τον αέναο σκοπό του εστιατορίου και της ομάδας του, εδώ και 28 χρόνια. Το «Στα Καλά Καθούμενα» διαθέτει ενημερωμένη λίστα κρασιών με εξαιρετικές ετικέτες αλλά και signature cocktails.
Η φιλοσοφία του «Στα Καλά Καθούμενα» επικεντρώνεται στο τρίπτυχο: Ποιότητα – Φιλοξενία – Συμπερίληψη. Δεν είναι τυχαίο ότι δεκαπέντε Θεσσαλονικείς άφησαν τη ζωή τους για να έρθουν μόνιμα στην Αθήνα, πιστεύοντας στο όραμα του Στέφανου Σαράτση.
Πέρα από το εστιατόριο, το concept «Στα Καλά Καθούμενα» περιλαμβάνει ένα in-house μικρό ξενοδοχείο με εννέα πολυτελείς σουίτες, έναν εντυπωσιακό χώρο private dining, αλλά και food-trucks.
“Στα Καλά Καθούμενα Athens”: Ιερά Οδός 25-29, Αθήνα, τηλ. Κρατήσεων: 2103450020