Η Παρασκευή Κερασιώτη, γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, μοιράζοντας με τους followers της τη χαρά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.
Μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της διανύει η Παρασκευή Κερασιώτη. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, που αναμένεται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Την είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται το θετικό τεστ εγκυμοσύνης αλλά και το υπερηχογράφημα.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Παρασκευή Κερασιώτη έγραψε γεμάτη συγκίνηση:
«Εγώ, εσύ και το μωρό μας. Ο λόγος που έχω εξαφανιστεί τόσο καιρό από τα social media. Ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί, τόση χαρά, τόσα δάκρυα. Δεν θα γράψω πολλά, δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω. Σε περιμένουμε, μωρό μου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Οι ευχές και τα μηνύματα αγάπης κατέκλυσαν το προφίλ της, καθώς φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να εκφράσουν τη χαρά τους για το χαρμόσυνο νέο. Το ταξίδι της μητρότητας μόλις ξεκινά για τη νεαρή influencer, που ζει ήδη την πιο γλυκιά αναμονή της ζωής της.