Δείτε την Κυριακή 6/3 στις 17:45 στο 28ο Επεισόδιο του MasterChef 2022 – MasterClass.
Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Ανδρουλιδάκη, όλοι έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος και ένα λάθος είναι αρκετό για να οδηγήσει εκτός διαγωνισμού.
Τους 18 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν, περιμένει ένα ακόμα MasterClass και όπως έχει αποδειχθεί κάθε MasterClass είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, τόσο για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», αλλά και γιατί κάθε νέο μάθημα φέρνει νέες, πολύτιμες γνώσεις.
Στο σημερινό MasterClass, ο chef κριτής Σωτήρης Κοντιζάς θα μοιραστεί με τους διαγωνιζόμενους ιδιαίτερες μαγειρικές τεχνικές αλλά και τη σημασία της συνέπειας στην κουζίνα.
Και τι είναι αυτό που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από ένα τραπέζι; Το ψωμί! Καλεσμένη του Σωτήρη Κοντιζά, η αρτοποιός Ιάνθη Μιχαλάκη, η οποία θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες στους διαγωνιζόμενους για τη σωστή διαχείριση του ψωμιού και τη σημασίατου καλού ψωμιού, στην καθημερινή γαστρονομική μας κουλτούρα.
Δείτε το trailer:
Δείτε την Κυριακή 6/3 στις 17:45 στο 28ο Επεισόδιο του MasterChef 2022 – MasterClass.
Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Ανδρουλιδάκη, όλοι έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος και ένα λάθος είναι αρκετό για να οδηγήσει εκτός διαγωνισμού.
Τους 18 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν, περιμένει ένα ακόμα MasterClass και όπως έχει αποδειχθεί κάθε MasterClass είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, τόσο για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», αλλά και γιατί κάθε νέο μάθημα φέρνει νέες, πολύτιμες γνώσεις.
Στο σημερινό MasterClass, ο chef κριτής Σωτήρης Κοντιζάς θα μοιραστεί με τους διαγωνιζόμενους ιδιαίτερες μαγειρικές τεχνικές αλλά και τη σημασία της συνέπειας στην κουζίνα.
Και τι είναι αυτό που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από ένα τραπέζι; Το ψωμί! Καλεσμένη του Σωτήρη Κοντιζά, η αρτοποιός Ιάνθη Μιχαλάκη, η οποία θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες στους διαγωνιζόμενους για τη σωστή διαχείριση του ψωμιού και τη σημασίατου καλού ψωμιού, στην καθημερινή γαστρονομική μας κουλτούρα.
Δείτε το trailer: