To νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι, της αγαπημένης αλυσίδας “Lagom The Pasta Place”, άνοιξε τις πόρτες του.
Με ένα μοναδικό Opening Party και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά, απολαυστικά cocktails και να ευχηθούν καλή αρχή στην αγαπημένη τους φίλη και ιδιοκτήτρια Κάτια Ταραμπάνκο για το καινούργιο της εγχείρημα.
Lagom είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί για να περιγράψουν την «ακριβώς σωστή ποσότητα». Με καταστήματα ήδη σε Γλυφάδα , Μοναστηράκι, και Βάρκιζα το urban pasta project “Lagom” συνεχίζει να πλημμυρίζει με pasta cups τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας. Το “Lagom The Pasta Place” ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών με ταχύτητα και ποιοτική δουλειά, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και πολύ καλές πρώτες ύλες.
Ένα take away ‘’street food’’ με υψηλές τεχνικές και γεύσεις με συνεχείς νέες πινελιές, ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό #pastalover και να εξασφαλίζουν ”The Best Quality With Low Cost”. Δεν πρόκειται απλώς για μια λέξη ή φράση αλλά για μια ολόκληρη στάση ζωής, για μια καθημερινότητα που ισορροπεί ανακουφισμένη από οτιδήποτε περιττό κι ανούσιο.
Δείτε φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: ΝDP PHOTOS / Νίκος Δρούκας
To νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι, της αγαπημένης αλυσίδας “Lagom The Pasta Place”, άνοιξε τις πόρτες του.
Με ένα μοναδικό Opening Party και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά, απολαυστικά cocktails και να ευχηθούν καλή αρχή στην αγαπημένη τους φίλη και ιδιοκτήτρια Κάτια Ταραμπάνκο για το καινούργιο της εγχείρημα.
Lagom είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί για να περιγράψουν την «ακριβώς σωστή ποσότητα». Με καταστήματα ήδη σε Γλυφάδα , Μοναστηράκι, και Βάρκιζα το urban pasta project “Lagom” συνεχίζει να πλημμυρίζει με pasta cups τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας. Το “Lagom The Pasta Place” ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών με ταχύτητα και ποιοτική δουλειά, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και πολύ καλές πρώτες ύλες.
Ένα take away ‘’street food’’ με υψηλές τεχνικές και γεύσεις με συνεχείς νέες πινελιές, ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό #pastalover και να εξασφαλίζουν ”The Best Quality With Low Cost”. Δεν πρόκειται απλώς για μια λέξη ή φράση αλλά για μια ολόκληρη στάση ζωής, για μια καθημερινότητα που ισορροπεί ανακουφισμένη από οτιδήποτε περιττό κι ανούσιο.
Δείτε φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: ΝDP PHOTOS / Νίκος Δρούκας