Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Junior Music Stars στον ΣΚΑΙ!

Tο «Junior Music Stars» είναι εδώ, για να φωτίσει τα αστέρια της μουσικής και να κάνει τα βράδια του Νοεμβρίου πιο λαμπερά!

Πρόκειται για ένα μουσικό talent show όπου τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα. 16 παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο Junior Musunic Stars  έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες (οκτώ παιδιών η καθεμία) που συγκροτούνται από 4 τραγουδιστές και 4 μουσικούς. Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Γιάννη Βαρδή και η Ευρυδίκη με τον Νίκο Βουρλιώτη αναλαμβάνουν την καθοδήγηση της κάθε ομάδας αντίστοιχα.

Στο Junior Musunic Stars θα συμμετέχει και ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος θα παρακολουθεί την πορεία των παιδιών και θα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του, ενώ όσα γίνονται στο backstage θα μας μεταδίδει η Αντωνία Καλλιμούκου.

Μέσα από το Junior Music Stars θα προκύψουν δύο νικητές, ένας τραγουδιστής κι ένας μουσικός, ενώ αποχωρίσεις και αρνητικές κριτικές δεν θα υπάρχουν!

Έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!

Δείτε το trailer :

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seventeen − 11 =

Ads