Χατζηνάσιος – Θεοφάνους | Παράταση παραστάσεων στο «Baraonda»

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζουν στο Baraonda music hall την επιτυχημένη μουσική τους συνάντησή με τίτλο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ…, κάθε Σάββατο για όλο το διάστημα του Φεβρουαρίου.

Με τραγούδια δικά τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες, οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες , πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους και 10 εξαιρετικές φωνές, επιμένουν σε έναν μουσικό διάλογο, με συνένοχους το κοινό που γεμίζει το Baraonda music hall. Στην παρέα τους προστέθηκε και η υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, η οποία φέρνει το δικό της προσωπικό ύφος στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό Baraonda music hall κι αφηγούνται με τα τραγούδια τους, ΠΩΣ… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..
Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Baraonda Music Hall κάθε Σάββατο

Baraonda Music Hall
Ώρα έναρξης: 23:00
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one × 4 =

Ads