Παρακολούθηση video από το YouTube χωρίς χρήση Internet

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή στο Playstore της Google που ακούει στο όνομα YouTube Go . H εφαρμογή έρχεται να καλύψει τις ανάγκες πολλών χρηστών οι οποίοι θέλουν να δουν ένα βίντεο , αλλά δεν έχουν καλή σύνδεση στο διαδίκτυο ή δε θέλουν να ξοδέψουν δεδομένα σε αυτό .

Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί σύμφωνα με τη γνωστή λειτουργία Smart Offline feature , η οποία ουσιαστικά σου επιτρέπει να κατεβάσεις το βίντεο με χρήση πολύ λίγων Mb , σε σύγκριση πάντα με το αν το έβλεπες online , και έπειτα να το παρακολουθήσεις όποτε εσύ θελήσεις .

Εδώ να προσθέσουμε ότι η εφαρμογή σου επιτρέπει μάλιστα να κάνεις share το βίντεο με οποιονδήποτε ή σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο χωρίς την χρήση extra δεδομένων , ενώ επίσης σε ενημερώνει εξαρχής πόσα Mb θα χρειαστεί να σου καταναλώσει για να κατεβάσει το βίντεο ανάλογα με την ανάλυση που εσύ το θες .

Για να προλάβουμε αυτούς που γνωρίζουν ότι ήδη υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές στο Playstore , να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιεί τον data compression algorithm ( αλγόριθμος συμπίεσης δεδομένων ) της Google , πράγμα που συμμένει ότι το μέγεθος των video θα είναι πολύ μικρότερο από ότι θα πρόσφερε κάθε άλλη εφαρμογή .

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε έκδοση beta , δηλαδή ακόμα δεν είναι αρκετά ευσταθής ( crasharei εύκολα ) για αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστη ακόμα , παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει να την δοκιμάσει μπορεί να την κατεβάσει από εδώ .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 − 2 =

Ads