Επιστήμονες θέλουν να δανειστούν ενέργεια από το κινητό σου για να βρουν θεραπεία για τον καρκίνο

Ιάπωνες επιστήμονες θέλουν τη βοήθειά σας για να θεραπεύσoυν τον καρκίνο. Όχι, δεν θέλουν τα χρήματά σας – θέλουν την επεξεργαστική ισχύ του τηλεφώνου σας.
Το έργο Smash Childhood Cancer χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές των καθημερινών χρηστών για να τρέξουν προσομοιώσεις ναρκωτικών ουσιών , οι οποίες θα χρειαζόντουσαν χιλιάδες χρόνια για να τρέξουν σε ένα μόνο σύστημα.

Ο Akira Nakagawara και η ομάδα του στο Saga-ken Medical Centre Koseikan ανέπτυξαν το μοντέλο , το οποίο καλούν World Community Grid, το 2004, παράλληλα με την IBM.

«Υπολογιστικό υλικό επεξεργασίας που θα απαιτούσε 55000 χρόνια για να γίνει από ένα μόνο συνηθισμένο υπολογιστή ολοκληρώθηκε σε μόλις δύο χρόνια,» υποστήριξε Nakagawara .

Μετά την ανακάλυψη πιθανών θεραπειών για νευροβλάστωμα, ο Akira και η ομάδα του χρησιμοποιούν σήμερα το World Community Grid και επικεντρόνονται στην μάχη κατά των τύπων  καρκίνου που εμφανίζονται στις παιδικές ηλικίες . Περίπου 300.000 παιδιά κάθε χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο, προκαλώντας 80.000 θανάτους.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα, το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή σε αυτό το site και να κατεβάσετε μια εφαρμογή. Από εκεί, η συσκευή σας, είτε πρόκειται για το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, θα δωρίσει κάποια επεξεργαστική ισχύ για να εκτελέσετε αυτές τις ιατρικές προσομοιώσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

fifteen + 13 =

Ads