ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 | Οι πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες για video games

Έφτασε ο Μάρτης και για πολλούς αυτό σημαίνει νέα παιχνίδια για να προσθέσουν στη συλλογή τους . Πάμε όμως να δούμε μερικές από τις κυκλοφορίες που θα δούμε αυτό τον μήνα :

1)  Horizon Zero Dawn

Η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο Action RPG για την κονσόλα του PS4 . Πρωταγωνίστρια είναι ο χαρακτήρας Aloy , κινηγός που προσπαθεί να επιβιώσει όλη της τη ζωή σε έναν κόσμο γεμάτο από Robots . Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει από τη 1η Μαρτίου .

2) The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Η Nintendo αποφάσισε να επαναφέρει τις περιπέτειες του Link στις κονσόλες WiiU και Switch . Όλα τα trailers του παιχνιδιού φαίνονται εκπληκτικά και ειλικρινά πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσει όποιος έχει μία από τις 2 κονσόλες . Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει από τις 3 Μαρτίου .

3) Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Άλλη μια δημιουργία της Ubisoft έρχεται να μας συναρπάσει αυτό το Μήνα . Πρόκειται για τη δέκατη προσθήκη στη Tom Clancy’s σειρά , και η εταιρεία φαίνεται να έχει θέσει τον πήχη ψιλά . Δήλωσε μάλιστα ότι θεωρεί τον κόσμο του παιχνιδιού από τους μεγαλύτερους που έχει κυκλοφορήσει ποτέ . Κυκλοφόρησε στις 7 Μαρτίου για PC/PS4/Xbox One.

4) Nier: Automata

Το παιχνίδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Square Enix στις 10 Μαρτίου για PS4 και στις 17 αντίστοιχα για PC . Προσφέρει ένα συνδυασμό από Action και RPG στοιχεία διαφορετικά από τον προηγούμενο τίτλο της σειράς . Το game αφορά την μάχη ανάμεσα σε ανδροειδή και Robot που ήρθαν από άλλο κόσμο .

5) Mass Effect: Andromeda

Η Focus Home Interactive κυκλοφόρησε το 4ο μέρος της πολυαγαπημένης σειράς Mass Effect . Το video game με την τόσο μεγάλη διαφήμιση που έχει δεχτεί πρέπει να είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του μήνα . Θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου για PC/PS4/Xbox One .

Μερικά ακόμα παιχνίδια που αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά αυτό το μήνα είναι :

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eleven + twelve =

Ads