Οι Gorillaz παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Humanz» σε μυστική συναυλία στο Λονδίνο

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου δίσκου των Gorillaz Humanz, ο Damon Albarn και η ομάδα των αστέρων του έκαναν την παρουσίαση του δίσκου σε ένα μυστικό λάιβ στο Printworks του Λονδίνου. Κομμάτια της συναυλίας δημοσιεύθηκαν μετά από live-stream τους στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook.

«Θα παίξουμε ολόκληρο το Humanz. Έχουμε σχεδόν τους πάντες που συμμετείχαν σε αυτό», είπε στο κοινό ο Albarn, προσθέτοντας πως παρόλο που ολόκληρο το καστ των καλεσμένων δεν κατάφερε να είναι στην εμφάνιση, κάθε καλλιτέχνης που συμμετείχε στο Humanz θα παρευρίσκεται στην εμφάνιση των Gorillaz τον ερχόμενο Ιούνιο στο Demon Dayz Festival.

Η συναυλία, η πρώτη του συγκροτήματος εδώ και σχεδόν 8 χρόνια, ξεκίνησε με το ενακτήριο κομμάτι «Ascension» – στο οποίο συμμετέχει ως guest ο Vince Staples, ο οποίος δεν ήταν στη συναυλία, αλλά εμφανίστηκε μέσω προμαγνητοσκοπημένου βίντεο – και μετά παίχτηκαν και τα υπόλοι 14 του δίσκου, όπως και τα ιντερλούδια τους.

Στους καλεσμένους συμπεριλαμβάνονται και οι Danny Brown, Noel Gallagher, Pusha T, Jean Michel Jarre, Kelala, Benjamin Clementine («Hallelujah Money»), Anthony Hamilton, ο τραγουδιστής των Savages Jehnny Beth και άλλου.

Δημοσιεύτηκε από Gorillaz στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Δημοσιεύτηκε από Gorillaz στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Δημοσιεύτηκε από Gorillaz στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου. Την Πέμπτη, οι Albarn και Σια έκαναν την πρεμιέρα τεσσάρων τραγουδιών από το δίσκο. a

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen + 2 =

Ads