Η Άντρια Ράστη και η ιδιαιτέρας σημασίας, νέα της συνεργασία!

Την συμμετοχή της στην φωτογράφηση για την νέα καμπάνια του κέντρου συμβουλευτικών υπηρεσιών σε άτομα με εθισμό στα ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και εξαρτήσεις «Αρωγή» μας αποκάλυψε το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής ελαφρολαϊκής σκηνής Άντρια Ράστη.

Η νεαρή τραγουδίστρια έλαβε μέρος στην φωτογράφηση της Αρωγής με τίτλο «FROM ZERO BE YOUR OWN HERO!«, την οποία θα μας παρουσιάσουν σύντομα, ενώ για την συμμετοχή της αυτή η Άντρια δήλωσε αποκλειστικά στο Μικρόφωνο:

«Για την συμμετοχή μου αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση στον Φάνη Δέλλιο και συγχαρητήρια σε όσους βοηθάνε στο να λειτουργεί η Αρωγή. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος κάθετος απέναντι στα ναρκωτικά και γενικά σε οποιεσδήποτε ουσίες και μορφές εξάρτησης, καθώς έχω δει ανθρώπους να καταστρέφουν τις ζωές τους, κρυμμένοι πίσω από τις ψευδαισθήσεις που «προσφέρουν» οι ουσίες και η αλήθεια είναι ότι με πονάει αυτό. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να καταφέρουν τα πάντα, καθαρά και μόνο με την δύναμη της ψυχής και της θέλησής τους! Όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας! Όλοι είμαστε ήρωες! Οπότε ας είμαστε υγειής, να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για τα όνειρα μας. Επίσης, ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία! Η δουλειά που γίνεται στην Αρωγή είναι φοβερή και δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσει κάποιος τη ζωή του απ’ την αρχή! Αρκεί να το θέλει! «From zero be your own hero» λοιπόν, όπως λέει και το σύνθημα της καμπάνιας! Από το μηδέν γίνε ΕΣΥ ο ήρωας σου!»

Εμείς απλά να πούμε ένα τεράστιο μπράβο για την κίνησή της αυτή, ελπίζοντας πως και άλλοι καλλιτέχνες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της και θα ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό φαινόμενο, το οποίο αποτελεί μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Αρωγής http://www.arogi12.gr/, ενώ παράλληλα σας παρουσιάζουμε backstage υλικό από την φωτογράφηση της καμπάνιας.

Tags:

 • Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας και ζω στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό μου στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές μου, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθώ με πάθος. Αγαπώ τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  Ads