«Πάντα θλιμμένη χαραυγή» τραγουδούν Ψαραντώνης – Παπακωνσταντίνου

Μια αλλιώτικη μουσική σύμπραξη στα πλαίσια του νέου δίσκου των αδελφών Φραγκιαδάκη είναι αυτή του θρύλου της κρητικής μουσικής και του αγαπημένου ροκά της Ελλάδος, που τραγουδούν μαζί την μεγάλη επιτυχία των Κρητών τραγουδοποιών, το «Πάντα θλιμμένη χαραυγή«, που δίνει και το όνομα στον τίτλο του δίσκου, ο οποίος περιλαμβάνει συνολικά 10 εξαιρετικά μουσικά έργα και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Εκτός από την «Χαραυγή» του Ψαραντώνη και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ξεχωρίζει, οι Μιχάλης & Αντώνης Φραγκιαδάκης «ξεδιπλώνουν» το σπάνιο μουσικό τους ταλέντο με το παραδοσιακό τραγούδι της Γέργερης, «Στου παπα-χατζή το μύλο» (Γεργιανός πηδηχτός). Ένα τραγούδι που επίσης ερμηνεύουν οι Ψαραντώνης και Παπακωνσταντίνου και ξεχωρίζει με τον μοναδικό του ρυθμό και τους ιδιαίτερους ήχους από διάφορα παραδοσιακά μουσικά όργανα. Στο δίσκο συμμετέχει πλήθος αξιόλογων μουσικών, στιχουργών και χορωδίες.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Rain music σε αποκλειστική διάθεση DMS+ και για την Κρήτη από την «Αεράκης – Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι & Σείστρον». Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στο Πολυκέντρο νεολαίας «Ανδρόγεω», στο Ηράκλειο Κρήτης, ώρα 20:30.

Ακούστε το «Πάντα θλιμμένη χαραυγή»

domainmarket.gr web hosting
  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

fifteen + two =

Ads