Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος star για το 2017 σύμφωνα με το Forbes ;;

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes μπορεί η Beyonce να βρίσκεται πάντα στους πιο ακριβοπληρωμένους star κάθε χρόνο, ωστόσο άλλος της πήρε την πρωτιά. Συνήθως η δόξα συνοδεύεται από χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε αλήθεια. Κάποιος που φιγουράρει συνέχεια σε περιοδικά ή κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη δεν σημαίνει ότι είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος, ούτε και ο πιο διάσημος.

Ο Sean Diddy Combs κατάφερε να κερδίσει 130 εκατομμύρια δολάρια από την Ιουνίου του 2016 έως την 1η Ιουνίου του 2017. Τα έσοδά προέρχονται από την περιοδεία του, τις πωλήσεις της βότκας Ciroc, αλλά και από τα 70 εκατ. δολάρια από την πώληση του ενός τρίτου της σειράς ρούχων του.

Κάπως έτσι, ο μουσικός κατάφερε να ξεπεράσει σε εισόδημα το 2017, την Beyoncé, η οποία βρίσκεται δεύτερη στην λίστα έχοντας βγάλει 105 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και την συγγραφέα του Harry Potter J. K. Rowling που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 95 εκατομμύρια.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεότερη στην λίστα είναι η Kylie Jenner, η μικρή ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, η οποία βρίσκεται στην 59η θέση με εισόδημα 41 εκατομμύρια δολάρια.

Την πεντάδα κλείνουν ο Drake και ο Cristiano Ronaldo, όπου έκαστος κέρδισαν 94 και 93 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

domainmarket.gr web hosting
  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × three =

Ads