Ακούστε τα δυο πρώτα τραγούδια που ξεχώρισαν από το άλμπουμ «Οι Πρώτες Λέξεις» του Σωκράτη Μάλαμα και της Νατάσσας Μποφίλιου

To album «Πρώτες Λέξεις» του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου, κυκλοφόρησε μεν τις τελευταίες μέρες του 2014, χαρακτηρίστηκε όμως ως ένα από τα πιο καλύτερα της χρονιάς.
Με ερμηνευτές τον Σωκράτη Μάλαμα και τη Νατάσσα Μποφίλιου σε μια ιστορική συνάντηση, είναι ήδη ένα από τα πιο εμπορικά cd αυτή τη στιγμή.
Το ζεϊμπέκικο «Οι Πρώτες Λέξεις» με τον Σωκράτη Μάλαμα είναι ένα από τα τραγούδια που συγκίνησαν από τις πρώτες ακροάσεις του album. Το ίδιο και το τραγούδι «Τα Όνειρα Θα Γυρίσουν», που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου και ανοίγει το δίσκο.
Οι δύο αντιπροσωπευτικές φωνές του σύγχρονου τραγουδιού βρίσκονται για πρώτη φορά στα ίδια «αυλάκια» ενός δίσκου σαν αυτούς που αγάπησαν από τις παλαιότερες εποχές του τραγουδιού, που κεντρικά πρόσωπα ήταν ο συνθέτης και ο στιχουργός.

Ακούστε τα!

https://www.youtube.com/watch?v=eTrsyN6_Eks

https://www.youtube.com/watch?v=x4Ar_uuGMrQ&feature=youtu.be

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.