Τζίμης Πανούσης – Κατερίνα Στανίση: Η δισκογραφική συνύπαρξη που θα συζητηθεί!

Δε σταματούν οι εκπλήξεις που μας κάνει τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Στανίση. Μετά την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου, το όνομά της συζητιέται ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα για μια άλλη συνεργασία της… στους γνώριμους δρόμους του τραγουδιού αυτή τη φορά. Μόνο που η μοναδικότητα αυτής της συνεργασίας κρύβεται στη διαφορετικότητα αυτών που συνεργάζονται ως προς το ύφος και την καλλιτεχνική ταυτότητα. Η Κατερίνα Στανίση βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί την «Υγιεινή διαστροφή» δια χειρός Τζίμη Πανούση… το ρεφρέν του τραγουδιού πάει κάπως έτσι: «Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια».

Σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο η Κατερίνα Στανίση είπε τα εξής: «Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης – και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι’ αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική».

Ο Τζίμης Πανούσης από τη μεριά του έκανε την εξής δήλωση για τη συνεργασία τους αυτή: «Το δοκίμασα στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ’ όλους».

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.