Αλλαγή ημερομηνίας του live του Skrillex

Μετά την ακύρωση της εμφάνισης του Skrillex στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου ήρθε η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.

Τελικά η live εμφάνιση θα γίνει στις 2 Μαΐου στο Gazi Music Hall. Η ανακοίνωση έγινε μέσω της σελίδας του event στο Facebook με την εξής δήλωση: ” επαναλαμβάνουμε προς τους κατόχους εισιτηρίων πως αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Όσοι ενδιαφέρονται για ακύρωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση άμεσα, η οποία θα αναρτηθεί στο επίσημο site του Blend (www.blendathens.com), στη σελίδα του Blend στο Facebook και φυσικά εδώ. Ευχαριστούμε πολύ και για άλλη μια φορά μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία”.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous article«Superior Boy» | Δείτε το video clip για το νέο single των POPCAKES
Next articleΆλλη μια ακύρωση συναυλίας του Morrissey
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.