Δυο μέλη της ομάδας της Nicki Minaj μαχαιρώθηκαν στη Φιλαδέλφεια

Ένα αιματηρό επεισόδιο φαίνεται πως έλαβε χώρα στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σε αυτό το επεισόδιο φαίνεται πως ενεπλάκησαν και δυο μέλη της ομάδας της Nicki Minaj.

Το περιστατικό αυτό έγινε σε ένα μπαρ στη συγκεκριμένη πόλη και φαίνεται πως ήταν πολύ σοβαρό αφού έπεσαν πολλές μαχαιριές από τις οποίες το ένα μέλος της ομάδας της Minaj σκοτώθηκε και το άλλο τραυματίστηκε σοβαρά.

Την είδηση αυτή έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Minaj μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Τα δυο αυτά άτομα ήταν να συμμετέχουν στη περιοδεία της Minaj με τίτλο ”The Pinkprint European Tour” η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου από την Στοκχόλμη.

Η Minaj ανέβασε μια φωτογραφία των συναδέλφων της στο Instagram στέλνοντας και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων. Ο νεκρός (του οποίου το όνομα δεν γνωρίζουμε) ήταν 29 μόλις ετών ενώ ο τραυματισμένος (Eric) πιθανολογείται ότι θα επιβιώσει από τα τραύματά του.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.