Οι “τάσεις αυτοκτονίας” του Bob Bryar των My Chemical Romance και η πιθανότητα επανένωσης

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Bob Bryar έφυγε από τους My Chemical Romance, φαίνεται όμως πως ποτέ δεν ξεπέρασε το ότι οι συνάδελφοι του τον πέταξαν όπως την τρίχα από το ζυμάρι και συνεχίζει να τους κράζει. Μάλιστα, το γεγονός αυτό φαίνεται πως δυστυχώς τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά και ακόμη και σήμερα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Ωστόσο, εκτός από απύθμενο μίσος και κακία που (δικαίως;) βρίθει ο ντράμερ ίσως να μας φέρνει και νέα σχετικά με το πιθανό reunion της μπάντας.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, πρώην ντράμερ των Αμερικανών ρόκερς που συντρόφευαν όλους τους έφηβους των ’00s και ’10s δηλώνει πως ήταν “καταθλιπτικός, νευριασμένος, με τάσεις αυτοκτονίας” όταν χώρισε ο δρόμος του με αυτόν του Gerard Way και της παρέας του πριν από περίπου πέντε χρόνια… Αλλά ξεκαθάρισε πως δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά.

Ο Bob καθόταν πίσω από το drum kit του συγκροτήματος για περίπου έξι χρόνια, από το 2004, όταν αντικατέστησε τον Matt Pelissier αλλά διώχτηκε κακήν κακώς την άνοιξη του 2010, την περίοδο που οι My Chemical Romance είχαν ξεκινήσει την ηχογράφηση του τελευταίου δίσκου τους, Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys. Τότε, η μπάντα με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωσε την είδηση αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά ούτε το λόγο που τα έσπασαν (“Αυτή ήταν μία επίπονη απόφαση για ολους μας και δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία”), αλλά αυτή τη βδομάδα ο Bob μας έδωσε περισσότερα στοιχεία για την αποχώρηση.

Ο ντράμερ πόσταρε: “Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από τότε που με έδιωξαν από τους My Chemical Romance. Έγινα το πιο καταθλιπτικό, νευριασμένο, αυτοκτονικό άτομο ever.” Επίσης μας ενημέρωσε πως πλέον παίρνει τόσα πολλά χάπια που νιώθει λίγο καλύτερα, ενώ σε ένα άλλο tweet κάνει έκκληση σε μερικούς μουσικούς, μεταξύ των οποίων στο Matthew Cortez, φίλος των MCR που είχε αντικαταστήσει σε μερικές συναυλίες τον Way, τον Lukas Revin των Holy Caves και τον Jeff Sanchez να παίξουν ξανά μουσική “πριν πηδήξω από καμιά γέφυρα”. 

Σε ένα tweet που δημοσίευσε λίγο αργότερα – και διέγραψε σχεδόν αμέσως- ο Bob άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια επανένωση, αναφέροντας: “Σε μία πρόσφατη συζήτηση, μου είπαν πως δε θα επιστρέψω.” Φυσικά αμφιβάλλουμε κατά πόσο οι πληροφορίες του είναι σωστές, μιάς και λείπει από το συγκρότημα εδώ και πόσο καιρό.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη Bob.

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.