Ποιος τραγουδιστής έκανε δοκιμαστικό για τη νέα version του “Ο Τροχός της τύχης”;

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι από το παρελθόν, “Ο Τροχός της Τύχης”, επιστρέφει με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται σχετικά.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star. Διάφορα ονόματα ακούγονται για την πολυπόθητη θέση του παρουσιαστή (ή της παρουσιάστριας). Άτομα εντός και εκτός σταθμού έχουν κληθεί για ένα δοκιμαστικό.

Πρόσφατα, την “τύχη” του για τη θέση έκανε και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος δέχτηκε με χαρά την πρόταση του σταθμού. Παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε πως η συγκεκριμένη συνεργασία, πιθανότατα δεν έκλεισε. Και πως το τιμόνι της παρουσίασης δεν έχει ανατεθεί ακόμα κάπου.

Ο Ηλίας Βρεττός, δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες το ακόλουθο:

«Δεν ήταν ο σκοπός μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικότερα κατά καιρούς υπάρχουν συζητήσεις για διάφορα τηλεοπτικά projects. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι για το οποίο θα αισθανθώ ασφάλεια, θα κουμπώσω, θα μου αρέσει και θα αρέσω κι εγώ ενδεχομένως σε αυτό»

ΔΕΊΤΕ βέβαια και το εν λόγω βίντεο που μεταδόθηκε μέσω της εκπομπής Happy Day:

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.