Ο Chris Eckman των The Walkabouts live στην Αθήνα

Ο Chris Eckman, γνωστός μας από τους θρυλικούς The Walkabouts και τη συνεργασία του με την Carla Torgenson ως ντουέτο Chris & Carla, αλλά και από τα πρόσφατα μουσικά του project των Dirtmusic και Distance, Light & Sky, έρχεται ξανά στην Αθήνα, παρέα με το «ωδικό κήτος» της πόλης, τη Μητέρα Φάλαινα Τυφλή.

Έχοντας κάνει τη ηχητική μίξη στο πρόσφατο άλμπουμ του γκρουπ “Ναυάγια στη Στεριά”, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο στο αθηναϊκό κοινό, έφτασε η ώρα να μοιραστεί η Φάλαινα το πάλκο με τον “Αμερικάνο φίλο” της.

Ο Chris Eckman και η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή θα παρουσιάσουν μαζί κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ στο οποίο συνεργάστηκαν, ενώ το πολυμελές γκρουπ θα αποτελέσει και την οπισθοφυλακή του συνθέτη και τραγουδοποιού, σε τραγούδια τόσο από όλο το φάσμα της δισκογραφίας των Τhe Walkabouts, όσο και από τα προσωπικά του solo άλμπουμ.

Διηγήσεις από τα αμερικάνικα ερημοτόπια, σχέδια που καταρρίπτονται πανηγυρικά από τη σκληρή πραγματικότητα και όνειρα για μία απρόσμενη φυγή προς κάτι καλύτερο, προς έναν τόπο μακρινό, τάχα φιλόξενο και δήθεν έτοιμο να υποδεχτεί θερμά τις όποιες φιλοδοξίες του καθενός μας, αλλά και ο χρόνος, αμείλικτος και ολισθηρός, όλα βρίσκονται μέσα στα τραγούδια του Chris Eckman κι εμείς αναμένουμε να τα απολαύσουμε live ξανά. Πληροφορίες: six dogs, στις 10 μ.μ., είσοδος €15.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.