Ο solo δίσκος του Billy Gibbons και οι συμβουλές του Dave Grohl

Ο κιθαρίστας των ZZ Top Billy Gibbons με το blues παρελθόν τους και τις ισπανικές επιρροές αποφάσισε να κάνει ένα βήμα μοναχικό στη καριέρα του μετά από 40 και πλέον χρόνια πορείας με το συγκρότημα. Δεν έχει σκοπό να αφήσει οριστικά τους ZZ Top καθώς με την ολοκλήρωση του solo δίσκου του θα επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά αφού οι ZZ Top ετοιμάζονται και για συναυλίες.

Η κίνηση αυτή του Gibbons έγινε πιο σίγουρη μετά την παρότρυνση του Dave Grohl τον οποίο είχε ρωτήσει στα γυρίσματα του ”Sonic Highways” πως τα καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα σε τόσες μπάντες και τόσα projects. Η απάντηση του Grohl ήταν η εξής: “κράτα την χήνα με τα χρυσά αυγά. Το να κάνεις και ένα μικρό side-project δεν είναι δα και μεγάλη υπόθεση”.

Για τον solo δίσκο του ο Gibbons δήλωσε ότι θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τους ZZ Top αφού ο ίδιος έχει ισπανικές επιρροές. Είχε σπουδάσει στην Νέα Υόρκη latin κρουστά και μάλλον αυτό θα το δούμε στην νέα του δουλειά.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.