Τσικνοπέμπτη με Emigre και Στάθη Παναγιωτόπουλο στο Recital Live Stage

Πέμπτη 12/2 (Τσικνοπέμπτη)
Και κάθε Πέμπτη
“ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”
EMIGRE & ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ@ Recital Live Stage
Είσοδος Ελεύθερη – Έναρξη 22:00

Recital Live Stage: πρώην Love Casual Living
Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 16, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη
Τηλ. 231 400 8361

Οι EMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την ανατρεπτική μουσικοθεατρική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης” ξεκινάνε μια σειρά εμφανίσεων από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) και κάθε Πέμπτη στον ανανεωμένο χώρο του Recital Live Stage (πρώην Love Casual Living, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 16).

Στο ξεκίνημα των Αποκριών και για αυτή την ιδιαίτερη μέρα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό και ξέφρενο πάρτι! Οι EMIGRE το συγκρότημα που έχει ταυτιστεί με την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης θα στήσουν ένα ανεπανάληπτο show που θα περιλαμβάνει ξέφρενες διασκευές σε αγαπημένες μελωδίες του σήμερα, αλλά και παλαιότερων δεκαετιών. Ενώ η παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλο αποτελεί το “κρύο” κερασάκι στην τούρτα όπου η χαρισματική του παρουσία και το αμφιλεγόμενο του χιούμορ θα μας αναγκάσει να σκεφτούμε σοβαρά να αποτελέσουμε “Προσεχώς Μετανάστες”.

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) και κάθε Πέμπτη στο Recital Live Stage οι EMIGRE θα μας διασκεδάζουν με τις πιο όμορφες μουσικές επιλογές σε ένα δυναμικό live και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με θεατράλε διάθεση θα είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να συμβεί μέσα στη νύχτα!

EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος - Προσεχώς Μετανάστης - live @ Recital live stage poster

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.