“Αλλαγή στέγης” για τον Νίκο Βέρτη

Για μεγάλο διάστημα, η Heaven Music, πολιορκούσε τον καλλιτέχνη. Παρά την χρόνια απόρριψη του τραγουδιστή για συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία, και την συνεργασία του με την Universal και την Cobalt Music, τελικά “υπέκυψε”.

Πολλές επιτυχίες του έχουν συνδεθεί με τις παραπάνω εταιρείες. Και για αυτό θα λέγαμε πως η Cobalt Music (η τελευταία εταιρεία του τραγουδιστή) έχασε ένα μεγάλο Άσσο από το μανίκι της. Και μετά από μεγάλη προσπάθεια, την παρτίδα κέρδισε η Heaven Music.

Πλέον ο τραγουδιστής ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music. Επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται και και η επίσημη “μεταγραφή” με τα όλα της.

Ακούστε για την ώρα λοιπόν ένα από τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΌροι και Προϋποθέσεις
Next articleΕπανακυκλοφορεί ο δίσκος ”Bad moon rising” των Sonic Youth
Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο - κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό - , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.