Αποχώρηση του Zayn Malik από τους One Direction

Ο Zayn Malik, μέλος της πενταμελούς μπάντας των δημοφιλών One Direction δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του συγκροτήματος.

Ο 22χρόνος δήλωσε ότι λόγω υπερβολικού άγχους και έλλειψης ιδιωτικού χρόνου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν θα συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία του με τους υπόλοιπους τέσσερις φίλους του και μέλη του συγκροτήματος, τους Louis, Liam, Harry και Niall.

One-Direction-Photo-credit-SYCO-MusicΤα μέλη του συγκροτήματος ιδιαιτέρως λυπημένοι για την αποχώρηση του φίλου και μέλους του συγκροτήματος τους δήλωσαν με ανάρτηση τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι θα συνεχίσουν τις προγραμματισμένες τους συναυλίες σε όλο τον κόσμο και ότι θα κυκλοφορήσουν το πέμπτο δίσκο τους αυτό το χρόνο με μια μικρή καθυστέρηση λόγω της ανακατάταξης της μπάντας τους.
Ύστερα από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας, ο Zayn ομολόγησε ότι δεν είχε ποτέ του φανταστεί αυτή την επιτυχία, αλλά όπως είπε πλέον νιώθει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει για να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή, όπως θα άρμοζε σε ένα 22χρόνο. Τα λόγια του ήταν ένα μήνυμα συγχώρεσης για τους θαυμαστές του σε περίπτωση που τους απογοήτευσε.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

20 + 4 =