Δείτε το ολοκαίνουριο video clip της Έλενας “Όταν οι Άγγελοι κλαίνε” !

Η Έλενα Παπαρίζου ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα απουσίας από την Ελλάδα και τα μουσικά δρώμενα στην χώρα μας, επιστρέφει τον φετινό χειμώνα δριμύτερη με ολοκαίνουριο single που φέρει τον τίτλο “Όταν Άγγελοι Κλαίνε”. Λογικά θέλω να ελπίζω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι, θα είναι ο προάγγελος του νέου άλμπουμ της αγαπημένης μας τραγουδιστρίας.

Σήμερα κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο video clip του τραγουδιού με την σκηνοθετική υπογραφή του Sherif Francis. Το video έχει ένα έξυπνο concept με το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης να θέλει να μας μεταδώσει. Αλλά ας το πιάσουμε από την αρχή, ο σκηνοθέτης μας δείχνει σε διάφορα πλάνα την Έλενα σε ένα νεοκλασσικό κτίριο στην Αθήνα, όπου παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο νεαρό. Ο συγκεκριμένος νεαρός βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας βοηθώντας τους συνανθρώπους του, αρχικά βοηθάει μια νεαρή κοπέλα που ενώ γλιστράει και πέφτει την βοηθά να ξανασηκωθεί. Στην συνέχεια συναντά μια λυπημένη κοπέλα σε ένα παγκάκι, της προσφέρει ένα χαρτομάντηλο, και της ψιθυρίζει στο αυτί λόγια παρηγοριάς με αποτέλεσμα ένα χαμόγελο να εμφανίζεται στα χείλη της και πάλι. Στο οδοιπορικό του συναντά και ένα ζητιάνο που λόγω των καταστάσεων ζητά λίγη βοήθεια από τους συνανθρώπους του, και έτσι τον βλέπουμε να του προσφέρει ένα πιάτο ζεστό φαγητό! Έπειτα βλέπουμε μια ομάδα νταήδων να την πέφτει σε ένα νεαρό παιδί (προβάλλει ξεκάθαρα το θέμα του bullying εδώ πέρα ο σκηνοθέτης και πολύ εύστοχα!) , και ο πρωταγωνιστής μας να μπαίνει ανάμεσα τους και να του χωρίζει προστατεύοντας έτσι το νεαρό αγόρι.. Κατόπιν βλέποντας ένα λυπημένο κοριτσάκι να κάθεται σε ένα παγκάκι αποφασίζει να του δώσει έναν αρκούδο για να μπορέσει να παίξει με την φίλη της, ενώ σε μια γωνιά πιο κάτω βλέποντας 3 αγόρια απλά να κάθονται τους δίνει μια μπάλα , γιατί η δική τους είχε σκάσει, για να παίξουν και να φύγει έτσι η λύπη από τα πρόσωπα τους. Στην συνέχεια βλέποντας ένα νεαρό έφηβο να κρυώνει αποφασίζει να του δώσει το παλτό του, προκειμένου να ζεσταθεί! Και έτσι η μέρα προχωρά βραδιάζοντας, και ο πρωταγωνιστής μας από εκεί που κρατούσε την κούτα του πλέον την σκίζει και την μετατρέπει σαν ένα κάλυμμα για να κοιμηθεί το βράδυ αυτό. Τότε η Έλενα σαν άγγελος που τον παρακολουθούσε όλη αυτή την ώρα πάει και αφήνει δίπλα του μια ακόμη παρόμοια κούτα ίσως για το επόμενπ βράδυ!

Ένα video clip μετά από καιρό, που μας προβάλλει τόσο έντονα μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης ειδικά σε μια κοινωνία όπως την ελληνική, που λόγω της κρίσης, υπάρχει μια γενικότερη κρίση ηθών και αξιών, και μας υπενθυμίζει με τόσο εύστοχο τρόπο ότι τελικά είμαστε άνθρωποι, και δεν πρέπει να σιωπούμε στα προβλήματα των διπλανών μας αλλά αντίθετα να τους βοηθάμε όσο μπορούμε, γιατί ίσως κάποια στιγμή και μεις θα χρειαστούμε ένα παρόμοιο χέρι αλληλεγγύης και αγάπης από τους γύρω μας! Μια εξαιρετική δουλειά, άξια συγχαρητηρίων και επαίνων.

Προς το παρόν αναμένουμε την εμφάνιση της Έλενας στον ελληνικό τελικό της Eurovision και σας παροτρύνω να δείτε το clip και να μου εκφέρετε τις δικές σας απόψεις επί αυτού:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.