Forever Man | Ένα νέο best of από τον Eric Clapton

Σε λίγες μέρες κλείνει τα 70 του χρόνια ο rock τραγουδιστής Eric Clapton και σκέφτεται αν το γιορτάσει με την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής.

Είναι πλέον προγραμματισμένο στις 30 Μαρτίου την ημέρα των γενεθλίων του να κυκλοφορήσει ένα ακόμα best of με μεγάλες του επιτυχίες. Επιπλέον μέσα στον Μάιο θα εμφανιστεί στο Madison Square στη Νέα Υόρκη και στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Δείτε τη λίστα με τα κομμάτια που θα περιέχει το νέο best of:

CD1- Studio
Gotta Get Over
I’ve Got A Rock ‘N’ Roll Heart
Run Back To Your Side
Tears In Heaven
Call Me The Breeze
Forever Man
Believe In Life
Bad Love
My Father’s Eyes
Anyway The Wind Blows – with J.J. Cale
Travelin’ Alone
Change The World
Behind The Mask
It’s In The Way That You Use It
Riding With The King – with B.B. King

CD2 – Live
Sunshine Of Your Love
White Room
Wonderful Tonight
Worried Life Blues
Layla (Unplugged)
Nobody Knows You When You’re Down & Out (Unplugged)
Walkin’ Blues (Unplugged)
Them Changes – with Steve Winwood
Presence Of The Lord – with Steve Winwood
Hoochie Coochie Man
Goin’ Down Slow
Over The Rainbow

CD3 – Blues
Before You Accuse Me
Last Fair Deal Gone Down
Hold On, I’m Comin’ – with B.B. King
Terraplane Blues
It Hurts Me Too
Little Queen Of Spades
Third Degree
Motherless Child
Sportin’ Life Blues – with J.J. Cale
Ramblin’ On My Mind
Stop Breakin’ Down Blues
Everybody Oughta Make A Change
Sweet Home Chicago
If I Had Possession Over Judgement Day
Hard Times Blues
Got You On My mind
I’m Tore Down
Milkcow’s Calf Blues
Key To The Highway – with B.B. King

Ακολούθησε το στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.