Λάμπης Λιβιεράτος I «Θέλω να πιστεύω ότι αλλάζω προς το καλύτερο και το πιο ώριμο»

Στον ενημερωτικό ιστοχώρο «Ψυχοπερπατήματα», για θέματα ψυχολογικής και καλλιτεχνικής φύσεως, μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος σε πρόσφατη συνέντευξη του φανερά ανανεωμένος και αισιόδοξος. Έπειτα από πολλά χρόνια δισκογραφικής απουσίας «Γύρισε ξανά» στα μουσικά με νέο κομμάτι ντουέτο με τον Bo. Αποκαλύπτει πως του έγινε πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική και, πραγματικά, θα ήθελε να προσφέρει αλλά προς το παρόν το αφήνει στην άκρη. Για την πολιτική κατάσταση στην χώρα δηλώνει «αισιόδοξος» και ευελπιστεί για το καλύτερο στο τέλος.

Μιλάει, επίσης, για τον εαυτό του και πιστεύει πως χρόνο με τον χρόνο και μέσα από τις εμπειρίες του γίνεται καλύτερος και ωριμάζει. «Είμαι άνθρωπος ανυπόμονος και όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει. Έχω όμως πάντα ανθρώπους πιο λογικούς από εμένα δίπλα μου που με φρενάρουν αν κάτι πάω να κάνω επιπόλαια, οπότε με μια δεύτερη πάντα σκέψη μαζεύομαι όταν αυτό είναι απαραίτητο γιατί δε θέλω να μετανιώνω για τις πράξεις μου ακόμη κι αν κάνω λάθος. Είμαι αρκετά υπεύθυνος άνθρωπος και αναλαμβάνω πάντα και πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και του λόγου μου».

Όσο για το ποιοι είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στην ζωή του… μα φυσικά τα παιδιά και οι φίλοι του!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.