Νίκος Βέρτης I «Δεν απορρίπτω τον γάμο, απλά είναι κάτι που δεν θα γίνει πολύ σύντομα»

Ο Νίκος Βέρτης σε μια mini συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ! WEEKLY μίλησε για τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις σε λίγες μέρες στο εξωτερικό, την άποψή του για τον γάμο αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε κάποια στιγμή στην ζωή του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει προγραμματίσει 13 συναυλίες σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία αυτό το διάστημα δηλώνοντας ιδιαίτερα ευτυχής που θα τραγουδήσει για τους Έλληνες του εξωτερικού. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως «οι ομογενείς είναι ίσως πιο Έλληνες από εμάς που ζούμε εδώ».

Αναφέρθηκε, επίσης, και σε ένα φαινόμενο που μαστίζει και χαρακτηρίζει εποχές και κοινωνίες χρόνια τώρα, εκείνο του ρατσισμού και πως κάποια στιγμή βίωσε κάτι ανάλογο. Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα για την καταγωγή της, με την οποία τραγουδούσανε μαζί τη φετινή σεζόν στο Κέντρο Αθηνών, είπε στο περιοδικό: «Έκανε πολύ καλά που το δήλωσε. Κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες που έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό, έχω βιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό. Δεν στέκομαι στην κριτική που έγινε».

Όσο για τον αν είναι υπέρ ή κατά του γάμου (δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παντρεύεται το καλοκαίρι σε κάποιο νησί), δήλωσε: «Δεν απορρίπτω τον γάμο, απλά είναι κάτι που δεν θα γίνει πολύ σύντομα».

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.