Τίτλοι τέλους για τους Active Member …

Το σπουδαιότερο συγκρότημα της χιπ χοπ σκηνής, οι Active Member, δημιουργοί του κινήματος low bap, αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στην πολύχρονη και μαγική πορεία τους. Πιο συγκεκριμένα, παραθέτουμε ακριβώς το κείμενο από το facebook που υπογράφουν ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia:

“Πάντα ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή θα μας έβρισκε στα καλύτερα μας κι ευτυχώς έτσι κι έγινε. Ο “φύλακας άγγελος” που έχουμε τραγουδήσει τόσες φορές μαζί σας, μάς είχε στο νου του ακόμα μια φορά. Σήμερα λοιπόν έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας, οι active member έφτασε κοντά στο τέλος του. Όπως είχαμε πει πολλά χρόνια πρίν “θα τελειώσουμε όταν γουστάρουμε εμείς, μπράβο της παρακμής”. Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογο της. Μας έχουν μείνει 235 μέρες ακόμα για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας που είναι οι εξής:

1. Ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών που αρχίζει από την Αθήνα στις 4/4 και θα ολοκληρωθεί στις 7/11 πάλι στην Αθήνα. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από κάθε μέρος που κουβαλαμε όμορφες μνήμες και
2. Ένα τελευταίο δίσκο, σε μια έκδοση ανάλογη της περίστασης. Περισσότερες πληροφορίες από 5/4.

Μετά λοιπόν από τις 7/11 ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα στρέψουν τη προσοχή τους στα προσωπικά τους project και σε άλλα δημιουργικά πράγματα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Περάσαμε μαζί 23 πανέμορφα και δημιουργικά χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτο. Κρατείστε ότι “το τέλος είναι η μαγεία”. Έχουμε μέρες ακόμα για να γράψουμε μαζί το κατάλληλο επίλογο.

Με πραγματική αγάπη και σεβασμό
Active member “

Φαίνεται πως και οι Active Member συμμερίζονται την άποψη του Neil Young “It’s better to burn out than to fade away” και αποφάσισαν να διαλυθούν ειρηνικά και γαλήνια σε ένα πολύ καλό σημείο της καριέρας του συγκροτήματος, που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα αστέρια της χιπ χοπ στην Ελλάδα και μας έχει χαρίσει αξεπέραστα τραγούδια με δυνατό κοινωνικό στίχο. Μένουν 234 μέρες. Ας τις εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα και στο μέλλον θα μπορούμε να περιφανευόμαστε ότι ζήσαμε το καλύτερο χιπ χοπ σχήμα που έχει περάσει από την Ψωροκώσταινα.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.