«Μ’αγαπούσες κι Άνθιζε» | Παρουσίαση δίσκου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη – Ήμασταν εκεί!

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση δίσκου για το νέο CD της Ελεωνόρας Ζουγανέλη,“Μ’αγαπούσες κι Άνθιζε”, στο Art Factory-Τεχνοστάσιο.
Τη βραδιά άνοιξε η διευθύντρια της Minos EMI, Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που, όπως αναφέρει στα δέκα χρόνια συνεργασίας, έχει μάθει πλέον τα χούγια της καθώς και για τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη που, όπως είπε, χάρηκε πολύ που μέσα από αυτήν τη διαδικασία τη γνώρισε και την αγάπησε. Ακόμη δήλωσε ότι:Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο καθένας ξεπέρασε τα δικά του όρια και τα στεγανά του, έκανε ανυπέρβλητες υποχωρήσεις και όλοι μαζί μάθαμε τι σημαίνει να γεννιέται κάτι μέσα από αντιθέσεις.”.
Τέλος, αφού ευχαρίστησε τη Groupama Ασφαλιστική για τη μετάδοση των τραγουδιών πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ, τα Μ.Μ.Μ και το ραδιοφωνικό σταθμό Μελωδία 99,2 για τη χορηγία και στήριξη του, το λόγο πήρε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Μίνως Μάτσας οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και μίλησαν για τη συνεργασία τους για τη δημιουργία αυτού του ξεχωριστού δίσκου. Στη συνέχεια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την ορχήστρα της και τη συνοδεία του Μίνου Μάτσα στο πιάνο τραγούδησε μερικά κομμάτια από το δίσκο της “Κλαίει ο άγγελος μου”, “Το κορμί της Κοραλίας”, “Ως κι οι θάλασσες”, “Το τελευταίο σου το γεια”, “Μαργαρίτα”, “Μείνε” και
“Χωρίς εξηγήσεις”
τα οποία ήδη γνωρίζουν θετική ανταπόκριση από τους ακροατές. Τη βραδιά έκλεισαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Δημήτρης Υφαντής με ένα δείγμα από τη συνεργασία τους στην Ακτή Πειραιώς τραγουδώντας το “Διάφανος”.

Το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, “Μ’αγαπούσες κι άνθιζε”,
κυκλοφορεί από τη MINOS EMI σε όλα τα δισκοπωλεία.

Μουσική:Μίνως Μάτσας
Στίχοι:Ελένη Φωτάκη-Μίνως Μάτσας

Δείτε φωτογραφίες:

Επιμέλεια / Φωτορεπορτάζ : Δήμητρα Πάντα

Dimitra Panda Photography

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 2 =

Ads