Μιχάλης Χατζηγιάννης : «Ήταν ένας ωφέλιμος και χρήσιμος χρόνος αυτή η δισκογραφική αποχή» (video)

Η Cobalt music παρουσιάζει το πρώτο Cobalt Backstage Pass με την αποκλειστική συνέντευξη του αγαπημένου Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλάει στον Γρηγόρη Ραγκούση, για το νέο του single «Θα χαθώ πριν φύγω» στα backstage του νέου του clip, την δισκογραφική του αποχή καθώς και την μεγάλη του επιστροφή στα μουσικά πράγματα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρεται στο concept του video clip το οποίο αποτυπώνει με τρόπο εικαστικό τους στίχους του πολύ ξεχωριστού αυτού τραγουδιού με το οποίο επανέρχεται στη δισκογραφία και κάνει λόγο για την ΑΓΑΠΗ! Σημείο αναφοράς και κυρίαρχο στοιχείο και στο clip του κομματιού. Μια αγάπη που αγγίζει τα όρια του μίσους, όταν οι άνθρωποι, πάνω στο πάθος τους για διεκδίκηση, γίνονται κτητικοί.

Για τη δισκογραφική του αποχή δηλώνει πως ήταν κάτι που τον ωφέλησε και τον ωρίμασε οδήγωντας τον σε νέους μουσικούς ορίζοντες, πρωτότυπους συνθετικά και στιχουργικά με θετικό αντίκρισμα στον κόσμο.

Ο καταξιώμενος τραγουδιστής μίλησε και για την κρίσιμη περίοδο την οποία διανύουμε τα τελευταία χρόνια για την οποία δήλωσε: «Άχρωμη και γεμάτη ανασφάλεια, μα που στο βάθος ο καθένας ελπίζει και αισιοδοξεί.»

Μέσα σε αυτή τη μουντή και δύσκολη από κάθε άποψη πραγματικότητα η Τέχνη και όσοι την εκπροσωπούν καλούνται να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο. «Η στάση μας πρέπει να είναι μια καθημερινή άμεση ανταπόκριση απέναντι σ’ αυτό που ζούμε, μια κοινωνική προσφορά…», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα πλαίσια της συνέντευξης.

Έχει μετανιώσει, αλήθεια, για κάποιο τραγούδι του;

Έχει ανεκπλήρωτα όνειρα;

Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί παρακάτω…

Κάντε subscribe στο #1 κανάλι της Cobalt Music στο YouTube για περισσότερα αποκλειστικά για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

 

 

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty + 1 =

Ads