Δείτε το carpool karaoke του James Corden με τον Chris Martin των Coldplay

Στις 2 Φεβρουαρίου προβλήθηκε η εκπομπή του James CordenThe Late Late Show’ και φυσικά περιείχε ένα ακόμη carpool karaoke, μία ενότητα της εκπομπής που λατρεύει το κοινό του και αυξάνει την θεαματικότητα.

Μετά την Adele σειρά είχε ο Chris Martin ,τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay. Αυτήν τη φορά όμως υπήρχε σενάριο… Ενώ ο James οδηγούσε αμέριμνος τραγουδώντας –τι άλλο?, Coldplay- βλέπει τον Chris να κάνει ωτοστόπ καθώς έψαχνε μέσον να πάει στο Σαν Φρανσίσκο για τον τελικό του Super Bowl όπου η μπάντα θα εμφανιστεί στο ημίχρονο.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής όπου, σύμφωνα με το σενάριο , ήταν πολύ μεγάλη αφού χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο, οι δύο πρωταγωνιστές τραγούδησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Coldplay , όπως ‘Viva La Vida’, ‘Yellow’, ‘Paradise’ και από το τελευταίο album τους ‘Adventure of a lifetime’. Ο Chris είχε την ευκαιρία να παίξει αρμόνιο ερμηνεύοντας και το ‘Heroes’ του David Bowie, αλλά και να μας δείξει το ταλέντο του στις μιμήσεις καθώς μιμείται εκπληκτικά τον Bruce Springsteen αλλά και τον Mick Jagger. Σε ερώτηση του James , ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θαυμάζει πρώτος και καλύτερος είναι ο Bruce Springsteen, οι U2, αλλά και ο Bruno Mars. Μάλιστα ο James ανέφερε χαρακτηριστικά πόσo θαύμασε την εμφάνιση του Mars στο ημίχρονο του Super Bowl το 2014 και ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος άλλος καλλιτέχνης να την ξεπεράσει! Φυσικά αστειευόταν!

Εν αναμονή λοιπόν της εμφάνισης των αγαπημένων μας Coldplay την Κυριακή στο Super Bowl. Προς το παρόν απολαύστε το απόσπασμα της εκπομπής.

Enjoy!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × 3 =

Ads