Η Jennifer Lopez εμφανίζεται άβαφη κι εντελώς ακομπλεξάριστη!

Σούσουρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες ένα dubsmash video που κυκλοφόρησε στο Instagram, ο 28χρονος σύζυγος της Jennifer Lopez, Casper Smart.

Στο ολιγόλεπτο αυτό video εμφανίζεται ο ίδιος με την J.Lo να διακωμωδούν ένα τραγούδι, κάνοντας γκριμάτσες, ωστόσο αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι η 46χρονη πλέον λατίνα σούπερ σταρ, εμφανίζεται εντελώς άβαφη και με απεριποίητα μαλλιά – γενικώς με ένα πολύ καθημερινό look μιας φυσιολογικής γυναίκας στο σπίτι.

Αν και συνήθως προτιμά να ενθουσιάζει το κοινό της με απίστευτες εμφανίσεις, τόσο στυλιστικές, όσο και χορευτικές, η J. Lo απέδειξε με αυτή της την κίνηση πως τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό της και δεν έχει πρόβλημα να δείξει πως και αυτή είναι μια γυναίκα, όπως οι άλλες – “Jenny from the block”, γαρ.

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να δηλώνουν πως είναι πραγματικά αγνώριστη, ωστόσο τα περισσότερα έχουν μια θετική απόκριση, συγχαίροντάς την, γι’αυτή της την γενναία απόφαση.

Πράγματι κι εμείς δεν έχουμε παρά να της αναγνωρίσουμε αυτή την, όχι και τόσο εύκολη για μια γυναίκα, κίνηση, και να δηλώσουμε πως αυτό το dumsmash ήταν ξεκαρδιστικό.

Απολαύστε το εδώ!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × 2 =

Ads