Η «Προσωπική επιλογή» της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου, στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της, και μετά από ένα προσωπικό δίσκο γεμάτο όμορφες μελωδίες του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους διαφόρων, σημαντικών δημιουργών.  Η Μελίνα και ο Γιώργος,, φίλοι απ’τα παλιά, συναντιούνται ξανά δισκογραφικά σε ένα υπέροχο κομμάτι που δε θα μπορέσει να λείψει από τη λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας.

«Προσωπική επιλογή», η μουσική ανήκει στο καλό της φίλο και τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο οποίος της έχει υπογράψει συνθετικά όλα τα τραγούδια του τελευταίου της δίσκου «Μελίνα Ασλανίδου» , αγαπημένα κομμάτια και μελωδίες που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες όπως: «Να με δικαιολογήσεις», «Δεν έχω διεύθυνση», «Τετάρτη Βράδυ», «Αχ Κινδυνεύω» και άλλα πολλά . Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή της καταξιωμένης στιχουργού με πληθώρα επιτυχιών στο ενεργητικό της, Εύης Δρούτσα.

Μια συγκινητική ερμηνεία που μιλάει για χωρισμό, αποπνέει δυναμισμό και σε καθηλώνει στο άκουσμα της., Ένα τραγούδι που θα αφήσει το στίγμα του στο χρόνο.

Κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ακούστε το!

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της κάθε Σάββατο και Κυριακή (μεσημέρι) στην Ιερά Οδό στο πλευρό του Γιάννη Πάριου και των STAVENTO. Ένα σχήμα που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eight − six =

Ads