Νατάσα Θεοδωρίδου & Στέλλα Καλλή | Συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία και τον Απρίλιο στο VOX

Τα νέα πρότυπα στην διασκέδαση που καθιέρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την Στέλλα Καλλή, τον Παντελή Καναράκη αλλά και, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή δημιουργούν κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι μια εκρηκτική μουσική ατμόσφαιρα.

_MG_9082 (2)Ένα πολυδιάστατο ξεσηκωτικό πρόγραμμα με προσεγμένο ρεπερτόριο γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση και το χορό συνεχίζονται και τον Απρίλιο, το Σαββατοκύριακο 2 & 3/4, το Σάββατο 9/4 και φινάλε το Σάββατο 16/4!

_MG_8915 (2) (1)Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου συνεχίζονται οι εμφανίσεις στο VOX για το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν! Σε ένα κατάμεστο VOX κάθε Σαββατοκύριακο πλήθος κόσμου και celebrity απολαμβάνουν και καταχειροκρότησαν την Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή, γελούν με την ανατρεπτική “Ντολόρες” του Παντελή Καναράκη, και ενθουσιάζονται με όλη την dream team Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Κωνσταντίνο Φραντζή.

_MG_1783 (2)Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει επιμεληθεί με τη γνωστή του αγάπη για την Ελληνική μουσική ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ την ενορχήστρωση ο Θανάσης Βήχος.

VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων:2103411000
https://www.facebook.com/VOXofficialpage?ref=ts&fref=ts

Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο βράδυ – Κυριακή μεσημέρι

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one × two =