Νίκος Απέργης | Ακούστε το νέο τραγούδι του “Σπάσε τα φρένα”.

Ο Νίκος Απέργης επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένος μετά τη πρόσφατη επιτυχία του “Πάνω τα χέρια”.

Το “Σπάσε τα φρένα” υπογράφει σε μουσική ο Νίκος Απέργης και σε στίχους ο Νίκος Απέργης και ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης. Ένα pop τραγούδι με ερωτικούς στίχους που δένουν με τη δυναμική μουσική.

Κυκλοφορεί από τη Cobalt Music.

Tags:

 • Η Ελευθερία Μυρωνίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Οι γονείς της, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αμάσεια και τη Κερασούντα της Μικράς Ασίας. Ο παππούς της, ήταν ο ταλαντούχος και γνωστός ζωγράφος/επιγραφοποιός, Αχιλλέας Χρηστίδης, του οποίου το ατελιέ στεγαζόταν στην Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Ήδη, από τα παιδικά της χρόνια, έδειξε τα πρώτα δείγματα αγάπης για τις ξένες γλώσσες. Οι εξαιρετικές της επιδόσεις στη γαλλική γλώσσα κυρίως, ενίσχυσαν τη θέληση της για να εμβαθύνει περισσότερο στη γλώσσα.
  Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και αποφοίτησε αριστεύσασα κατά τη διάρκεια της τετραετούς φοίτησής της.
  Από το 2014 παραδίδει εθελοντικά ιδιαίτερα μαθήματα σε ασθενείς οικονομικά ομάδες. Η ευαισθητοποίηση της για τα κοινωνικά θέματα και τη προσφορά εθελοντισμού, την παρακίνησαν για να συμμετέχει στην συντακτική ομάδα του μουσικού portal mikrofwno.gr.
  Μιλάει άριστα την γαλλική και την αγγλική γλώσσα.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

5 + 3 =

Ads