Ο Νίκος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κοτσίνης και ο Χριστόδουλος Ζούμπας στο “Ρυθμός Stage” | Παρασκευή, 11 Μαρτίου

Ο Νίκος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κοτσίνης
και ο Χριστόδουλος Ζούμπας στο “Ρυθμός Stage”

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Αν η Ηπειρωτική μουσική παράδοση μας κληροδοτεί κάτι αξιόλογο που να ενδιαφέρει την μουσική ως Τέχνη και μάλιστα τέχνη σύγχρονη, αυτό πρέπει να αναζητηθεί στην τέχνη των μουσικών όπως αυτή εμφανίζεται στον αυτοσχεδιασμό.

Μια ακόμη ξεχωριστή παράσταση που ενώνει καλλιτεχνικά δυο καταξιωμένους ηπειρώτες κλαρινίστες, τον Νίκο Φιλιππίδη από την Κόνιτσα και τον Γιώργο Κωτσίνη από το Πωγώνι, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο “Ρυθμός Stage” στο πλαίσιο των μουσικών “ταξιδιών” που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στη μουσική σκηνή της Ηλιούπολης.

Μαζί τους μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς του είδους, όπως ο Βαγγέλης Κουμζής στο βιολί, ο Χριστόδουλος Ζούμπας και ο Κώστας Φιλιππίδης στο λαούτο και ο Σπύρος Αλέβροντας στο ντέφι. Στο τραγούδι, εκτός από την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Λευκοθέα Φιλιππίδη, θα τραγουδήσουν όλοι οι μουσικοί.

Είναι οι «ήχοι που έρχονται από τα χρόνια τα παλιά και ζυμωμένοι φτάνουν στα δικά μας».Μια ζύμωση, η οποία καλλιεργεί μια προσέγγιση της δημοτικής μουσικής με ενδιαφέρον για την καλλιτεχνική της αξία, χωρίς δεσμεύσεις γραφικού, φολκλορικού ή μουσειακού τύπου.

Ρυθμός Stage
Παρασκευή 11 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]

αφίσα

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × 2 =

Ads