Τελευταίες παραστάσεις για τον Γιάννη Πάριο στην Ιερά Οδό

Η ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη στην Ιερά Οδό με τον διαχρονικό Γιάννη Πάριο, την ξεχωριστή Μελίνα Ασλανίδου και τους ανατρεπτικούς Stavento που καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές της φετινής σεζόν και το δυνατότερο χειροκρότημα του κοινού, ολοκληρώνουν τις παραστάσεις τους το Σαββατοκύριακο 19& 20 Μαρτίου και κάνουν φινάλε την Κυριακή 27 Μαρτίου σε ένα πρόγραμμα που αξίζει να δείτε!

_MG_1812 (2)Ο Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας,με το πάθος και την αυθεντικότητά του, συνεργάζεται επί σκηνής με καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με την Μελίνα Ασλανίδου, στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της, μαγεύοντας το κοινό με την σπάνια χροιά της, αποδίδοντας με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει. Αλλά και με τους STAVΕΝΤΟ,με τον Μιχάλη Κουινέλη, ένα καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, αυθόρμητο και δημιουργικό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ενσταντανέ με τον Γιάννη Πάριο, όπου τραγουδούν ζωντανά το «Παιδί μονάχο» που ο Μιχάλης έγραψε για τον Πάριο διαπερνώντας συνειδήσεις και γενιές.

FPtprsNXbI3DqVW6UcLE1A9hQzkdmeYjΗ κατάμεστη Ιερά Οδός κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι καθήλωνε τον κόσμο απο το πρώτο άκουσμα του Γιάννη Πάριου, μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του. Στην καλύτερη φάση του ο Γιάννης Πάριος, με μοναδικό «όπλο» την τρυφερότητα της φωνής του και το συναίσθημά του, υπόσχεται να αγκαλιάσει και να κατακτήσει τις καρδιές των φίλων και θαυμαστών του συγκινώντας τους και ξεσηκώνοντας τους και στις τελευταίες τους παραστάσεις με αμείωτο πάθος.

Ιερά Οδός
για λίγες ακόμα παραστάσεις
Σάββατο & Κυριακή 19-20 Μαρτίου & Φινάλε Κυριακή 27 Μαρτίου

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

16 + nineteen =

Ads