Αντύπας και Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησαν στο Έναστρον (video)

Ο Αντύπας και ο Γιώργος Σαμπάνης επέλεξαν το «ΈΝΑΣΤΡΟΝ» για τη διασκέδαση τους αυτό το Παρασκευοσάββατο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε το μικρόφωνο στους δυο καλλιτέχνες, οι οποίοι με τη σειρά τους τραγούδησαν δυο μεγάλες τους επιτυχίες, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού και προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό. Ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε μια από τις πρώτες μεγάλες του επιτυχίες το «Σ’αφήνω στον επόμενο» σε μουσική του ίδιου και στίχους του Γιάννη Δόξα και ο Αντύπας το «Άραγε (Δε Κοιμάμαι)» σε στίχους Δημήτρη Χαλκιά και σε σύνθεση του ίδιου του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Ο Γιώργος Σαμπάνης ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες τις εμφανίσεις του, στο “STAGE Live” στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Αντύπας κάνει εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε τα αποσπάσματα όπως τα κατέγραψε το επίσημο fan club του Γιώργου Μαζωνάκη, την εμφάνιση του Αντύπα από ΕΔΩ και του Γιώργου Σαμπάνη από ΕΔΩ

Το μεγάλε φινάλε των χειμερινών εμφανίσεων του Βασίλη Καρρά, του Γιώργου Μαζωνάκη, του STAN και της Μαλού στο ΈΝΑΣΤΡΟΝ θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 9 Απριλίου.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

6 − two =