Εξαιρετική η πρεμιέρα για το «The Music Project by jumping fish» με τον Μιχάλη Κουινέλη (video)

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε η νέα ελπιδοφόρα εκπομπή του Alpha «The Music Project by jumping fish» με τον Μιχάλη Κουινέλη, που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 12 Απριλίου.

Μία εκπομπή για τους λάτρεις της μουσικής που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση, με ποιότητα, πολύ καλό υλικό και ξεχωριστές διασκευές γνωστών τραγουδιών, όπως θα δείτε και στα video παρακάτω.

Στην πρώτη επίσημη της εκπομπής ο Μιχάλης Κουινέλης, γνώστης του αντικειμένου και οικοδεσπότης, υποδέχεται τη Δήμητρα Γαλάνη.

Οι «Wedding Singers», o «George Gaudy» και οι «Minor Project», που ξεχώρισαν από το «Jumping Fish της COSMOTE, μοιράζονται τη σκηνή με τη Δημήτρα Γαλάνη, «πειράζουν» γνωστά της τραγούδια, ερμηνεύουν νέα δικά τους και χαρίζουν στο κοινό μαγικές στιγμές.

Στα πλαίσια της εκπομπής η Δήμητρα Γαλάνη παρουσίασε στο κοινό και την πρόσφατη δουλειά της, το «Chronos Project». Τέλος, στο πλατό βρέθηκαν και γνωστοί φίλοι της ερμηνεύτριας: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μυρτώ Κοντοβά και ο Θωμάς Κωνσταντίνου (από τους Chronos Project).

«Το βαλς των χαμένων μετά»,

Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης, Μουσική: Ευστάθιος Δράκος

«Τράβα σκανδάλη»,

Στίχοι: Μυρτώ Κοντοβά, Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη

Cover: Wedding Singers

«Το χειροκρότημα»,

Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου, Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη

Cover: George Gaudy & Sun

«Το σ’ αγαπώ μπορεί»,

Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή, Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη

«Mother»,

Στίχοι-Μουσική: George Gaudy

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seventeen + 11 =

Ads