Η JLo ποζάρει με στυλ για το εξώφυλλο του περιοδικού W

Η ταλαντούχα JLo πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο ”Ain’t your mama’‘ , και να μην είχε κυκλοφορήσει αυτό η Jennifer απασχολεί γενικά τα media τον τελευταίο καιρό καθώς ήτανε κριτής στο American Idol, κάνει εμφανίσεις στο Las Vegas , φωτογραφίσεις σε περιοδικά και μην ξεχνάμε πως είναι και μητέρα δυο παιδιών .

Εδώ είναι μερικά από τα στιγμιότυπα της για το W magazine

Η Lopez μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της : Όταν πρόκειται για δουλειά δεν κουράζομαι ποτέ . Αλλά με τις προσωπικές ατυχίες έχω σκεφτεί , πως αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όταν τελείωσε ο γάμος μου , δεν ήταν εύκολο να βρω συγχώρεση . Δεν ήταν το όνειρο για το οποίο ήλπιζα , να σβήσω τις φωτιές της δυσαρέσκειας , της απογοήτευσης και του θυμού . Ο Marc είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ. Οπότε πρέπει να δουλέψω για να κάνω τα πράγματα σωστά . Και αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Μίλησε επίσης για την κόντρα που υπάρχει μεταξύ αντρών και γυναικών : ”  Οι άνθρωποι νομίζουν ως τώρα πως είμαι καλή αλλά εκπλήσσονται όταν βλέπουν πως είμαι έξυπνη . Είναι ένας κόσμος που κυριαρχούν άντρες , και πραγματικά στις επιχειρήσεις παίρνουν τους άντρες πιο σοβαρά απ ότι τις γυναίκες . Νιώθω πως συνεχώς πρέπει να αποδείχνω τον εαυτό μου . Αν ένας άντρας κάνει κάτι καλά αμέσως ο κόσμος θα πει πως είναι ιδιοφυΐα , μια γυναίκα πρέπει να κάνει κάτι ξανά , ξανά και ξανά . Πάντα έτσι ήταν και μάλλον είναι καλύτερα, έχει πλάκα να τους βγάζεις λάθος.

Στο τέλος η JLo μίλησε για τον σύντροφο της Casper Smart : ” Ήμασταν μαζί και χωρίσαμε , και τώρα είμαστε μαζί ξανά . Ακόμα σκέφτομαι να παντρευτώ και να έχω αυτή την διαρκή ζωή με κάποιον. Αγαπώ την ταινία The Notebook , το όνειρο μου είναι να γεράσω δίπλα σε κάποιον

Δείτε το παρακάτω

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × 1 =