Οι The Vagina Lips παρουσιάζουν το πρώτο τους άλμπουμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Είναι νέοι, είναι ωραίοι και έχουν το πιο ατίθασο όνομα.

Οι The Vagina Lips είναι ένα εκρηκτικό shoe gaze rock&roll δίδυμο από την Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2015 απο τους Zimmy (κιθάρα,φωνή), γνωστός από τα projects των Kid Galax, Valley Of Love And The archangel Cobra, και τον Lost in the (ντραμς φωνη), εμπνευστή των Psychedelic Trips To Death.

Στα live τους είναι σαν ένας συμπαγής ηχητικά οδοστρωτήρας με έντονες ποπ μελωδίες στα φωνητικά, πράγμα που τους επιτρέπει να είναι αρκετά ευέλικτοι αλλά και εκκεντρικοί.

Το “Youth in Chaos” mini album είναι η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία και αναφέρεται στην γενιά του και σε ότι αφορά αυτην και τους προβληματίσμου της. Περιλαμβάνει πέντε κομμάτια,για πέντε διαφορετικές στιγμές της ημέρας, που ακροβατούν ανάμεσα στην ρομαντική ποπ και την rock and roll κουλτούρα της μπάντας.

Προάγγελος του Youth in Chaos, το οποιο οποιο κυκλοφόρησε στις 7 Μαρτίου του 2016 απο την Mo.Mi. Records, είναι το εθιστικό single με τον τίτλο “No is No”.

Ακούστε ολόκληρο το Youth in Chaos μίνι άλμπουμ εδώ:

Οι The Vagina Lips θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά επίσημα το εκπληκτικό και πρωτο μίνι άλμπουμ τους με τίτλο “Youth in Chaos στην Θεσσαλονίκη στις 21 Απριλίου στην Μαύρη Τρύπα και στην Αθήνα 28 Απριλίου στο Tiki Bar ενω στις 18 Απριλίου θα εμφανιστούν ζωντανά στο Ράδιο Αρβύλα T.v Show.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × 3 =

Ads