Ο Γιώργος Περρής μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη σε μια «Κιβωτό» μεγάλων τραγουδιών

Ο Γιώργος Περρής συνεργάζεται δισκογραφικά με τον Μάριο Φραγκούλη σε ένα άλμπουμ με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια – ντουέτα που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα μαζί με την εφημερίδα Καθημερινή και στη συνέχεια από τη MINOS EMI. Ο διεθνής Έλληνας ερμηνευτής μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία αυτή, γράφοντας τα παρακάτω λόγια:

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως με τον Μάριο Φραγκούλη αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε έναν ελληνικό δίσκο με ντουέτα, τραγούδια που όλοι ξέρετε και μας επηρέασαν στο πρόσφατο παρελθόν.. Η ιδέα μάς ήρθε πάνω από το Αιγαίο, σκεπτόμενοι την Ελλάδα και όλους τους σπουδαίους μας δημιουργούς.. Ο εξαιρετικός Πέτρος Κλαμπάνης ενορχήστρωσε τα τραγούδια με φρεσκια ματιά και ουσία.. Φυσικά υπάρχουν και εκπλήξεις στο δίσκο, αλλά θα σας τις πουμε αργότερα..

Με τον Μάριο περάσαμε ατελείωτες ώρες να ανταλλάσσουμε ιδέες, να τραγουδαμε, να δοκιμάζουμε φωνές και τόνους και να τσακωνόμαστε (ω ναι… ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ χα χα!!) Πέρασα όμως και εξίσου άλλες τόσες ώρες να θαυμάζω τον Μάριο κατ’αρχάς για την φωνή του που με συγκινεί βαθειά, για την αξεπέραστη γενναιοδωρία του που τον κάνει πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη αλλά κυρίως για την καρδιά του που είναι ανοιχτή και ευαίσθητη όπως η καρδιά ενός παιδιού.

Εδώ και λίγες μέρες στον ΜΕΛΩΔΙΑ FM Μελωδία ακούτε το πρώτο τραγούδι σε αποκλειστικότητα, το “Όσα η αγάπη ονειρεύεται”. Ο δίσκος μας λέγεται “Κιβωτός” γιατί περιέχει τα πιο πολύτιμα για εμάς τραγούδια και θα κυκλοφορήσει από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή του Πάσχα και αμέσως μετά στα δισκοπωλεία από την MINOS EMI.

Ευχομαι να τον αγαπήσετε όσο και εμείς.

Με αγάπη,

Γιώργος

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 + 3 =