Πρεμιέρα για το «Bravo Ρούλα» και ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν εκεί με την ορχήστρα του! (video)

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 17 Απριλίου η κατά κόσμον «εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια», Ρούλα Κορομηλά. Μία τηλεοπτική επάνοδος από το κανάλι Epsilon TV για την οποία αδημονούσαν όλοι. Άλλοι περιμένοντάς την στη γωνία και άλλοι για να της ξαναπούν το «Καλωσήρθες Ρούλα» με αγάπη.

Άρεσε, δεν άρεσε θα δείξει για ακόμα μια φορά ο χρόνος. Το άγχος, τα λάθη, τα απρόοπτα δεν παύουν να είναι μέρος κάθε ζωνταντού πρόγραμματος, ανεξάρτητα από την εμπειρία των συντελεστών. Για την ημέρα πρεμιέρας της πάντως μίλησε ο κόσμος με τον καλύτερο τρόπο. Με 23,8 στο γενικό σύνολο και 22,4 στο νεανικό κοινό φάνηκε ξεκάθαρα πως ήταν όλοι εκεί και περίμεναν να τη δουν ξανά, έπειτα από πολύ καιρό, στο τιμόνι της παρουσίασης.

Άλλοι μιλούν για την χαμένη λαμπρότητα των shows της, άλλοι για την υπερβολή της ίδιας, άλλοι για το φτηνό θέαμα και την κακογουστιά του προϊόντος της. Η μόνη αλήθεια είναι πως άνοιξε το δρόμο για πολλούς και σε πολλούς. Μένει να δούμε τι ετοιμάζει για το ερχόμενο Σάββατο…

Το καλύτερο παιδί της δισκογραφίας, ο Γιάννης Πλούταρχος, βρέθηκε στο πλατό του «Bravo Ρούλα» την ημέρα πρεμιέρας μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του και χάρισε στο κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά αλλά και από το σπίτι μια υπέροχη βραδιά γεμάτη επιτυχίες αλλά και συγκίνηση. Γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος δεν ξεχνά, όπως δεν ξεχνούν και οι τηλεθεατές!

Μπράβο Γιάννη Πλούταρχε που ήσουν και ‘συ εκεί!

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό video-ντοκιμαντέρ της εκπομπής για τη ζωή του Γιάννη Πλούταρχου και απολαύστε τα videos από το τραγουδιστικό μέρος του «Bravo Ρούλα»!

 

 

 

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one + 19 =

Ads