Στέλλα Καλλή: «Κουράζομαι να ”φέρω” στην καθημερινότητά μου ότι είμαι η Στέλλα Καλλή, η τραγουδίστρια.»

Τη Στέλλα Καλλή τη γνωρίσαμε μουσικά για πρώτη φορά το 2010 στο ντουέτο «Ο κόσμος να χαλάσει» με τον Γιάννη Πάριο. 6 χρόνια αργότερα το πείσμα και η υπομονή της τη δικαίωσαν. Ο πρώτος προσωπικός της δίσκος, που κυκλοφόρησε πρόσφατα με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, με τίτλο «Όλα μου τα σ’ αγαπώ» είναι ο λόγος για να πει «Τα κατάφερα», όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του νέου The 2night show της Τετάρτης. Λαμπερή αν και πολύ απλή στην εμφάνισή της, άνετη και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ η Στέλλα Καλλή μίλησε για το ξεκίνημά της, τη στήριξη της οικογένειάς της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τις πόρτες που έκλεισαν τότε και που άνοιξαν ξανά λίγα χρόνια αργότερα και άλλα πολλά…

Δυναμική, σεμνή, ειλικρινής, καθόλου δήθεν, με αυτοπεποίθηση και έχοντας καταφέρει αυτό για το όποιο πάλευε όλο το προηγούμενο διάστημα η απολαυστική Στέλλα Καλλή «αποκαλύπτει» και «αποκαλύπτεται» μέσα από τις ερωτήσεις του Γρήγορη. Η τηλεοπτική της εμφάνιση έκλεισε με τραγούδι ερμηνεύοντας υπέροχα δύο από τα νέα κομμάτια του album της.

Δείτε το video με την εμφάνιση της Στέλλας Καλλή στο The 2night show εδώ!

Η Στέλλα Καλλή συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο VOX και τον μήνα Απρίλιο μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

11 + 2 =