Ο Σπύρος Γραμμένος παρουσίασε την νέα του δουλειά «16» και εμείς ήμασταν εκεί!

Με παρείστικη διάθεση και αρκετή δόση χιούμορ εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Σπύρου Γραμμένου «16» την Τετάρτη 25 Μαίου στο Spiti Coctail Bar , στο Χαλανδρι

Τη νέα του δισκογραφική δουλειά προλόγισαν οι: Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood Records και ο Χρήστος Κορτσέλης, παραγωγός του δίσκου, με εγκάρδια λόγια και ιδιαίτερες αναφορές στο ύφος των τραγουδιών.«Είναι ένας δίσκος που μπορεί να σε κάνει να διασκεδάσεις και να γελάσεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και σε συγκινεί» ήταν τα λόγια της Ειρήνης Σουγανίδου!

Τη σκυτάλη στη σκηνή πήρε ο Σπύρος Γραμμένος φορώντας πάντα τις κόκκινες τιράντες του, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του με τη σειρά που υπάρχουν και στο δίσκο του. Για το «Για download είμαι free feat» τη σκηνή μοιράστηκε με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, με την οποία ερμηνευει το τραγούδι και στον δίσκο. Με έντονο το στοιχείο του αυτοσαρκασμού καθώς και με συγκινητικές στιγμές όπως η αναφορά του στο πατέρα του «Αμυγδαλάκι» δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα κάνοντας μας όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδία. Η βραδιά συνεχίστηκε με κουβεντούλα και τις ωραίες μουσικές επιλογές του Djset των «Βίων Παράλληλων» .

Το άλμπουμ «16» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Γαβριηλία Ζαχαροπούλου

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one × 2 =

Ads